24.3.21 אגרת הנחיות לסטודנט /ית שגרת לימודים בצל הקורונה

סטודנטים/יות יקרים/ות,אנו נערכים לחזרתכם/ן ההדרגתית לקמפוס החל מתאריך 07/04/21 בכפוף להנחיות משרד הבריאות והנחיות מל"ג / מה"ט.

מידע לגבי השיעורים הספציפיים שחוזרים לקמפוס ישלח דרך המחלקות.

כל סטודנט המגיע לקמפוס למטרת לימודים / מבחנים יקפיד על הכללים להלן:

1. עטיית מסיכה ושמירת מרחק 2 מטרים בין אדם לאדם בשטח הקמפוס, לרבות בתוך כיתות הלימוד.
  2. ההפסקות בין השיעורים ישמשו למעבר בין הכיתות, בהתאם לשיבוץ.
  3. המבנים בקמפוס מופו בהתאם לנהלי התו הסגול - מבנים סגולים, ובהתאם לנהלי התו הירוק - מבנים ירוקים. פרט לבניין 2, בו החלוקה לתו ירוק / סגול היא בכיתות הלימוד - ראו הרחבה בסעיף 9.
  4. תשמר הפרדה בין התווים על ידי סדרנים בכניסות למבנים, מחסומים ושילוט הסברה.
  5. מטעם המכללה מונו מספר בעלי תפקיד לשמירה ואכיפת ההנחיות המפורטות לעיל. סטודנט/ית אשר לא ימלא אחר ההנחיות לא יורשה להיכנס לשטח הקמפוס / הבחינה עד לבירור בעניינו.
  6. מבנה סגול - למידה פרונטאלית בלבד, בהכשרות המעשיות ולימודים מעשיים אשר לא מתאפשר ללמוד באמצעות למידה מקוונת. הלמידה תתקיים בקפסולות.
  7. מבנה ירוק - שעורים עיוניים אשר ישובצו בכיתה בעלת ציוד היברידי. יובטח קיומם של לימודים מרחוק לסטודנטים/יות שאינם/ן בעלי תו ירוק. כל הסטודנטים/ יות והמרצים/ות מחוסנים. בכניסה למבנה ירוק - יש להציג לסדרן את תעודת המתחסן/ מחלים באמצעות אפליקציית רמזור. לא תאופשר כניסה למתחם המוגדר ירוק ללא הצגת האפליקציה. באחריות הסטודנט/ ית לוודא תקינות מכשיר והאפליקציה לפני הגעתו לקמפוס. למידע נוסף אודות אפליקציית רמזור לחצו כאן. על מנת לשמור על ספיר ירוקה וכדי לחזור לשגרת החיים נבקש כי כל בעל תו ירוק יצהיר על כך במידע האישי תחת הקטגוריה תו ירוק - להנחיותהצהרה
  8. מפת התמצאות והחלוקה למבנים ירוקים / סגולים מופיעה במייל שנשלח לסטודנטים.
    בניינים ירוקים: אקדמיה - 8-12, ספרייה - 3, הנדסאים (חלקי) - 2
    בניינים סגולים: קולנוע - 1, בית הסטודנט - 4, לימודי חוץ - 15, בית הספר לאמנות - 17
  9. בבית הספר להנדסאים, בנין 2, החלוקה לתו ירוק / סגול לפי הפירוט להלן: קומה1 - מחולקת לתו סגול וירוק. קומה 2 ירוקה. קומה 3 סגולה.

כיתה סוג כיתה תו
    2127א' סדנת מכונות סגול
    מעבדות תיכון ביוכימיה / מים סגול
    סדנת רכב תיכון מכונות סגול

מאחלים לכם/ן ולבני משפחתכם/ן חג פסח שמח ומהנה!