אירוע הסיום של המעבדה לחדשנות משפטית

צוות השיפוט:
עו"ד אתי דדיאשווילי, יוזמת הסניף הישראלי של ההאקתון המשפטי הגלובלי,  LawGeex.
עו"ד עדו ברגיל, מנכ"ל LawFlex.
פרופ' עמרי ידלין, אוניברסיטת תל אביב (לשעבר נשיא מכללת ספיר ויזם שותף, ח"י בספיר).

התכנית:
16:00 ברכות
         ד״ר עידו עשת, ראש בית הספר למשפטים, המכללה האקדמית ספיר
        עמוס ישראל, המעבדה ליזמות וחדשנות משפטית, בית הספר למשפטים, ספיר

הצגת הפרויקטים על ידי הסטודנטים:
16:10 - צירזמן – מריה פרקל, רון מנס, אפרת סמילה (צוות תכנות: חן גווילי, גילי בן ישי וסיגל מהרי; צוות UI/UX: נעה כץ וויטה גלמן; מנטור: טים מירונוב)
16:30 - StudyLaw - משפט בחט"ב - רחלי להב.
16:40 - Connect.You – יוסי צדוק, איתי שלום.
16:50 - Cast - מתן בוזגלו, יוסי קדוש (תכנות).
17:00 - Rebound – שאולי צפניה, (UI/UX: דור טיבי; צוות תכנות מאוניברסיטת בן גוריון: מנטור: הראל בוימל).
17:20 - ProGuide, יריב פרזון, מילנה יעקובוב, ירין שטיינברג (כלכלנית: דניאל פרייברג; תכנות: מאור חדד ועדי מדר; מנטור: אלירן קרן).
17:40-17:45 - סיכום ותודות

התברכנו בפרגון, ביקורת ועזרה מ eco-system נפלא - זו הזדמנות להודות
תודה למנטוריות/ם ולמי שעזרו, לימדו, הגיבו, אתגרו: נסים בראל, מקים חי ספיר; עינת גבאי, ארד-אופיר (נציגי לקסיס-נקסיס); עו"ד רון הדר (Ettorney); כב' השופטת סיגל רסלר-זכאי, משרד יגאל ארנון ושות'; עדו בר גיל (LawFlex), תמר הרמתי (שיבולת ושות'), אתי דדיאשווילי (LawGeex), פרופ' ארנון שטורם (אוניברסיטת בן גוריון); עוה"ד רחלי פרידמן, בנק המזרחי.
תודה לסגל בבית הספר למשפטים –ד״ר עידו עשת, ד״ר שרון בר זיו, שלומי.

תודה לצוות ח"י בספיר: ניסים בראל, אורית בר נצר-לניאדו, שגית פלטין-יפרח ובמיוחד לדן קאופמן וניר ראובן. לקליניקות לכלכלה, לשיווק, למשפט ולחווית משתמש ולעומדת/ים בראשן- עמיעד גורביץ', דן פרייפלד, ד"ר וילי אברהם וד"ר שרון בר-זיו ולמנהלי ומנהלות המעבדות האחיות.

קישור לזום

לפרטים נוספים על המעבדה לחדשנות וליזמות משפטית

אירוע הסיום של הפרקטיקה לחדשנות ויזמות

תכנית:
18:00 - ברכות

• ד"ר עידו עשת, ראש בית הספר למשפטים, המכללה האקדמית ספיר
  • פרופ' עמרי ידלין, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב (לשעבר נשיא מכללת ספיר, יזם ח"י ספיר)

18:20 - הצגת פעילות הקליניקה

• ד"ר שרון בר-זיו, הפרקטיקה לתמיכה משפטית בחדשנות ויזמות, המכללה האקדמית ספיר
  • שני אטלי, אורי וזאנה וליטל לאון
  • אמאני אלשייך, בטי גלר ויוני פלתיאל
  • לילך בן חמו ומיטל נגר
  • מתניה וייזר, סהר עזר ושירן צפריר

19:10 - הפרקטיקה לתמיכה משפטית ביזמות - מהתנסות אקדמית לקריירה משפטית
עו"ד רונן האוסירר, גולדפרב זליגמן
19:25 - דברי סיכום

בהזדמנות זו נשמח להודות לכל מי שליווה את פעילות הקליניקה:
תודה לניסים בראל, פרופ' עמרי ידלין ופרופ' ניר קידר על התמיכה בהקמתה ובפעילותה של הקליניקה,
תודה מכל הלב לעו"ד המלווה את הפרקטיקה: עו"ד רונן האוסירר ולמנטור עו"ד זוהר בלקין,
תודה לצוות ח"י בספיר: אורית בר נצר-לניאדו, שגית פלטין-יפרח, דן פרייפלד, ד"ר דן קאופמן וניר ראובן, מנהלי המעבדות והקליניקות,
תודה לחברי סגל בית הספר למשפטים: ד"ר עמוס ישראל, ד"ר עידו עשת, עו"ד שלומי בלבן
תודה לכל מי שייעץ, עזר, לימד והכווין: עו"ד ועו"פ עינב זילבר, עו"ד אסנת סרוסי-פירסטטר, עו"ד סער רוסמן
ותודה מקרב לב למיזמים שהיתה לנו הזכות ללוותם: SeeMe, E-Sure, FoloApp, LawGuide, ShippingToGo, Visitor, הקרנתרבות, ספירולינה, ציר-זמן וקליניקת התוכנה.

קישור לזום

לפרטים נוספים על הקליניקה המשפטית

הוספה ליומן 2021-05-31 13:00:00 2021-05-31 16:30:00 אירועי סיום מעבדה וקליניקה למשפטים ח"י בספיר - חדשנות ויזמות ובית הספר למשפטים המכללה האקדמית ספיר (ערב) info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public
הרשמה לאירוע