تدعوكم الوحدة لدعم الطلاب العرب في الكلية الاكاديمية سبير الى المشاركة في ورشة "مدخل لعالم الاكاديمية".
يكسب الطالب ادوات واليات متعددة في كيفية تنمية مهارات ادارة الوقت, مهارات تدوين الملاحظات وتلخيص المحاضرات, الدراسة بفعالية وبانتاج اكبر.
التواصل مع المحاضر والحضور الى ساعات استقبال المحاضر, مواجهة الخوف ليلة الامتحان.

היחידה לקידום הסטודנטים הערבים במכללה האקדמית ספיר מזמינה אתכם להשתתף בסדנת " מבוא לחיים האקדמיים ".
הסטודנט רוכש כלים ומנגנונים מרובים כיצד לפתח מיומנויות ניהול זמן, מיומנויות כתיבת הערות וסיכום הרצאות, לימדה בצורה יעילה יותר.
יצירת קשר עם המרצה ונוכחות בשעות הקבלה של המרצה.

يسعدنا حضوركم
נשמח לראות אתכם

للتسجيل اضغط هنا
להרשמה לחצו כאן