בינה מלאכותית: מהפכה בשוק התעסוקה ובמערכת ההשכלה

אילו שינויים דרמטיים הביאה הבינה המלאכותית לעולם העבודה וההשכלה?

ד"ר יערה ולצמן, אוניברסיטת קיימבריג'
ד"ר יערה ולצמן,
אוניברסיטת קיימברידג'

ההרצאה תתמקד במגמות הבולטות וההשפעות של תופעה זו על סטודנטים במהלך לימודיהם הנמצאים בתהליך פיתוח קריירה.

נעסוק בשאלות: מהן טכנולוגיות AI לשימוש של סטודנטים בלימודים ובפיתוח קריירה? כיצד טכנולוגיות אלו עשויות להעצים סטודנטים ולשפר את תהליכי הלמידה והפרודקטיביות שלהם? מהן המגבלות של השימוש בטכנולוגיות אלו ומה עוד צפוי לנו בשוק התעסוקה ובמערכת ההשכלה הגבוהה?

בהרצאה תחשפו לכלים המרכזיים של AI להעצמת סטודנטים וסטודנטיות ולשיפור תהליכי הלמידה וכן, לכלים המרכזיים של AI לפיתוח קריירה ובתהליך חיפוש עבודה.

בנוסף, תקבלו צוהר לעתיד עולם העבודה - מקצעות שעתידים להשתנות והקשר בין ארגונים ועובדים בעתיד.

הוספה ליומן 2023-11-29 17:00:00 2023-11-29 18:00:00 בינה מלאכותית: תעסוקה המרכז לחדשנות ויזמות והאגף לקשרי אקדמיה - תעסוקה | ד"ר יערה ולצמן המכללה האקדמית ספיר (ערב) info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public