פסטיבל מדרום לאמנות רב תחומית באופקים והמחלקה לתרבות-יצירה והפקה במכללה האקדמית ספיר מזמינים אמנים ואמניות מהנגב המערבי לסדנאות פתוחות במסגרת המעבדה לאמנות שיתופית והשתתפותית:

רב הדמיון בין אוכל לאמנות, הן ביצירתם והן בצריכתם. בשניהם אלמנטים של רעב, תשוקה, סיפוק, הנאה ויופי, לצד שובע, דחייה, חוסר סיפוק, סבל וכיעור. בנוסף, הן האמנות והן האוכל מסמנים ומדגישים מאפיינים של זהות, שייכות, ביטוי אישי וזיכרון. הסדנא משתפת ומתבוננת בהקשרים ויחסי הגומלין שבין אמנות, אוכל ופוליטיקה. בשיחה סביב השולחן נעמוד על היחסים המיוחדים הנוצרים במפגש של קהל ועבודות העוסקות באוכל.

טליה הופמן - עוסקת באמנות בתחומי קולנוע, וידאו, פרפורמנס והתערבויות במרחב הציבורי. עבודותיה הוצגו במוזיאונים, גלריות ופסטיבלים בישראל ובעולם ביניהם: ביתן הלנה רובינשטיין, מוזיאון פתח תקווה, מוזיאון חיפה, גלריית בית הגפן, פסטיבל הקולנוע בירושלים, מעמותה ופסטיבל לאמנות וידאו בקהיר.

הסדנאות מתקיימות ללא תשלום ופתוחות לאמנים ולאמניות מהנגב המערבי בהרשמה מראש.
מספר המקומות מוגבל.

טופס הרשמה לסדנה

Add to calendar 2024-09-13 09:00:00 2024-09-13 14:00:00 מה הטעם - סדנת לאמנים ואמניות פסטיבל מדרום והמחלקה לתרבות - יצירה והפקה | טליה הופמן אופקים המכללה האקדמית ספיר (ערב) info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public