המיזם Multieyed של תומר לוי, בוגר מרכז ח"י בספיר, זכה בתחרות המועצה להשכלה גבוהה לעידוד היזמות והחדשנות באקדמיה

הזכיה של לוי מצטרפת לזכיות של שני בוגרים נוספים של מרכז החדשנות והיזמות ח"י בספיר בתחרות במל"ג: שני המיזמים מתחום הגיימינג: Estar  לזיהוי שחקנים מצטיינים לנבחרות ספורט של משחקי רשת והשני – Out of Mind להעלאת מודעות למתמודדי נפש.

אפליקציית Multieyed - מוקד ארצי מבוסס AI, שיודע לקבל דיווחים על מפגעים ואירועים שמתרחשים בשטח ולהעביר את הדיווח לנמען הרלוונטי בצורה עצמאית. בכך תהליך הדיווח והטיפול במפגעים יהפוך פשוט מהיר ויעיל הן למדווח והן לגורם המטפל. המיזם של תומר לוי (42) בוגר תואר ראשון בניהול תעשייתי, זכה בפרס בסך 31,000 ₪ מענק פיתוח. לוי פיתח את המיזם במסגרת ח"י בספיר - מרכז החדשנות והיזמות במכללה האקדמית ספיר, במעבדת "אתגרים בתעשייה", בראשותו של יניב עבאדי.

המיזם Estar פותח במעבדה לאתגרים בתעשייה בח"י בספיר, ע"י גיא אמזלג (22), אלכס ברגר (28), מיכאל צ'אן (27), ג'ניה איוונוב (29), דני קוגל (23) ובר רפאל (22) סטודנטים מהמחלקה לניהול תעשייה ומדעי המחשב. ראש המעבדה יניב עבאדי, ימשיך ללוות אותם יחד עם יועץ חיצוני בתחום להמשך פיתוח המיזם וגיוס משאבים נוספים. 

המיזם בשני Out Of Mind פותח במעבדת הגיימינג של ח"י בספיר, ע"י אלה לונה פלזנס (25) ותמיר זהבי (30) בוגרי תואר ראשון במדעי המחשב בספיר. השנה אלה לונה פלזנס תנהל לצידו של ד"ר עמית בן בסט את מעבדת גיימינג, ממנה צמחה.

מנהלי המעבדות יניב עבאדי וד"ר עמית בן בסט ליוו את הסטודנטיות והסטודנטיות לאורך כל השנה, נתנו להם כלים והכשרות ועזרו להם לפתח את המיזמים.

More News

סיו ןאלקבץ ז"ל
המכללה האקדמית ספיר משתתפת במיזם "אות זיכרון", ומנציחה את סיון אלקבץ ז"ל - סטודנטית במחלקה למדעי המחשב, שנרצחה בטבח הנורא בשכונת הצעירים בקיבוץ כפר עזה ב-7 באוקטובר. המיזם הוא פרי יצירתם של עמותת "אות לחיים" ומשרד הייעוץ התקשורתי בן חורין-אלכסנדרוביץ', והוא כולל עשרות גופים וחברות מובילות, אשר מאמצים לוגו שנכתב בכתב ידם של חללי מלחמת "חרבות ברזל" – כמחווה אישית של זיכרון, כבוד והנצחה. כתב היד מבטא את הרוח, האישיות והנוכחות של הנופלים – והופך לסמל חי שממשיך לספר את סיפורם. סיון אלקבץ ז"ל, בתם של ענת ושמעון אלקבץ, הייתה סטודנטית במחלקה למדעי המחשב במכללה האקדמית ספיר.
 הכשרת סטודנטיות בדואיות
לאחרונה הסתיים בהצלחה קורס ייחודי לפיתוח מיומנויות תעסוקה באמצעות הנחיית קבוצות, שנועד לבוגרות ולסטודנטיות מהחברה הבדואית. הקורס, שנמשך 75 שעות פרונטליות, העניק למשתתפות כלים מעשיים מעולמות ההנחיה, התיאטרון, המנהיגות והפיתוח האישי. במהלך הקורס למדו המשתתפות כיצד לבנות סדנאות, לתכנן ולהנחות מפגשים, לעמוד מול קהל, לתמחר תכניות עבודה ולפתח חשיבה יצירתית וממוקדת קהל יעד.