משרדי עורכי הדין מהבכירים במשק הישראלי במפגש עם 100 סטודנטים ביריד ההתמחות של ביה"ס למשפטים במכללה האקדמית ספיר.

"היום הזה, גם בתקופה הקשה הזו, מלמד על המוניטין המצוין של בוגרי בית הספר למשפטים בספיר בקרב המעסיקים הציבוריים והפרטיים כאחד".

אתמול (א') נערך יריד ההתמחויות השנתי של בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר, אשר כלל היכרות וחיבורים בין סטודנטים שנה ג' לבין משרדי ממשלה וגופים במגזר הציבורי ומשרדי עורכי דין מהמובילים במשק.

במסגרת היריד שנערך במוזיאון "אנו" בתל אביב, כ-100 סטודנטים שנמצאים כעת במירוץ ההתמחות נפגשו עם 30 גופים מהמגזר הציבורי שכוללים את המחלקות המשפטיות של גופים ציבוריים שונים. זאת נוסף למעל 20 משרדי עורכי דין מהמובילים במשק.
בין הנציגים נמצאו מספר רב של בוגרי בית הספר מהשנים האחרונות, אשר הגיעו להתרשם בעצמם מהסטודנטים/ות. 

לסטודנטים/ות ניתנה ההזדמנות לקיים מעגלי שיח משותפים על אפיקי ההתמחות וקריירה במשפטים, להיפגש פנים אל פנים עם המשרדים השונים ולהכיר את האופי שלהם, המחלקות השונות ואופי ההתמחויות. מזה מספר שנים שבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר רושם הישגים מרשימים ונמצא בין המוסדות המובילים באחוז העוברים את בחינת ההסמכה של לשכת עורכי הדין.

ד"ר עידו עשת, ראש בית הספר למשפטים: "היום הזה, גם בתקופה הקשה הזו, מלמד על המוניטין המצוין של בוגרי בית הספר למשפטים בספיר בקרב המעסיקים הציבוריים והפרטיים כאחד. בזכות הרצינות ובזכות ההשקעה - כבר כמעט כולם יודעים שבספיר צומחים אחרת".

More News

סיו ןאלקבץ ז"ל
המכללה האקדמית ספיר משתתפת במיזם "אות זיכרון", ומנציחה את סיון אלקבץ ז"ל - סטודנטית במחלקה למדעי המחשב, שנרצחה בטבח הנורא בשכונת הצעירים בקיבוץ כפר עזה ב-7 באוקטובר. המיזם הוא פרי יצירתם של עמותת "אות לחיים" ומשרד הייעוץ התקשורתי בן חורין-אלכסנדרוביץ', והוא כולל עשרות גופים וחברות מובילות, אשר מאמצים לוגו שנכתב בכתב ידם של חללי מלחמת "חרבות ברזל" – כמחווה אישית של זיכרון, כבוד והנצחה. כתב היד מבטא את הרוח, האישיות והנוכחות של הנופלים – והופך לסמל חי שממשיך לספר את סיפורם. סיון אלקבץ ז"ל, בתם של ענת ושמעון אלקבץ, הייתה סטודנטית במחלקה למדעי המחשב במכללה האקדמית ספיר.
 הכשרת סטודנטיות בדואיות
לאחרונה הסתיים בהצלחה קורס ייחודי לפיתוח מיומנויות תעסוקה באמצעות הנחיית קבוצות, שנועד לבוגרות ולסטודנטיות מהחברה הבדואית. הקורס, שנמשך 75 שעות פרונטליות, העניק למשתתפות כלים מעשיים מעולמות ההנחיה, התיאטרון, המנהיגות והפיתוח האישי. במהלך הקורס למדו המשתתפות כיצד לבנות סדנאות, לתכנן ולהנחות מפגשים, לעמוד מול קהל, לתמחר תכניות עבודה ולפתח חשיבה יצירתית וממוקדת קהל יעד.