ד"ר גיל בוצר, מרצה בכיר במחלקה לניהול המשאב האנושי, שימש דובר מרכזי בכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג שנערך זו השנה ה-17 באוניברסיטת ,Oxford Brookes אנגליה.

במסגרת הרצאתו, שפתחה את הכנס, הציג בוצר את תמונת המצב הנוכחית של חקר האימון בארגונים, באמצעות אינטגרציה של ממצאי סקירות ספרות שיטתיות ומחקרי מטא-אנליזה שפורסמו במהלך העשור האחרון. בוצר הציג מפה מקיפה של המחקר בתחום המציגה את הטריטוריות הנחקרות ביותר ומצביעה על שטחים שדורשים ביסוס נוסף או שטחים שטרם נחקרו ומסגרת מארגנת של אימון במקום העבודה המתארת את גורמי ההקשר, הקלט והתהליך  והקשר שלהם לתוצאות האימון. לבסוף, הצביע על כיווני מחקר ומתודולוגיות מומלצות עבור מחקר עתידי.

ד"ר גיל בוצר

ד"ר גיל בוצר הוא חוקר, מרצה בכיר ויועץ. תחומי ההתמחות שלו כוללים אימון במקום העבודה, פיתוח כישרונות ותכנון המשכיות ניהולית.
המחקר של גיל על אפקטיביות האימון במקום העבודה מציע תובנות והשלכות חשובות הן לעוסקים בפרקטיקת האימון והן לחוקרים, ותורם לאיכות ולקפדנות של אימון כתחום מבוסס ראיות.
גיל מלמד בתכניות לתואר ראשון ושני בניהול המשאב האנושי בספיר.
 
ד"ר גיל בוצר: "ההזמנה לפתוח את הכנס היוותה עבורי טפיחה על השכם והכרה בחשיבות של חקר האימון שזוכה לפופולריות רבה בתעשייה ובעיקר, זריקת עידוד להמשך מחקר מדעי ובלתי-מתפשר להפיכת האימון לפרקטיקה מבוססת-ראיות".

קישור לאתר הכנס

More News

כנס קהילות אמנות
לאחרונה נערך כנס קהילות מורים לומדות במוזאון ארץ ישראל עבור כל מורי קהילות האמנויות במשרד החינוך, בחסות מכללת ספיר. הכנס התקיים לזכרה של מתי וייס ז"ל, שהיתה חלק מצוות ההקמה והפיתוח של  מפעל הקהילות לאמנויות בשש שנים האחרונות ונרצחה בשבת השחורה. לכנס הגיעו כ-250 מורים ומנחים מצפון ועד דרום, אחרי שנת עבודה קשה ומטלטלת במערכת החינוך. לצידן שמחנו לארח בכנס גם מורים משתי קהילות חלוצות ללימוד השפה העברית בחברה הערבית. ההתרגשות היתה רבה מעצם המפגש, החיבוק, והצורך העז לסכם יחד שנה כה מאתגרת שעברה על כולם. שרון שפלן, המפקחת לאמנות חזותית מטעם משרד החינוך האגף לאמנויות סיכמה: "היה כנס מעולה, א
דמו דיי בח"י בספיר
סטודנטיות וסטודנטים ממרכז החדשנות והיזמות ח"י בספיר 30 פרויקטים ייחודיים בסימן שיקום עוטף עזה לאחר האסון של ה-7 באוקטובר. מרכז החדשנות והיזמות של המכללה האקדמית ספיר, ח"י בספיר, ערך כנס "דמו דיי" בו הוצגו 30 פרויקטים ייחודיים פרי יצירתם של כ-150 סטודנטים מכלל מחלקות המכללה. הסטודנטים והסטודנטיות, שעבדו במהלך השנה האחרונה ב-8 מעבדות שונות מתחומי טכנולוגיות המידע, תחומי המשפט, אתגרים בתעשייה, הגיימינג ועוד, התמקדו באיתור הצרכים ואתגרים של תקומת הנגב המערבי לאחר אסון ה-7 באוקטובר.