ד"ר גיל בוצר, מרצה בכיר במחלקה לניהול המשאב האנושי, שימש דובר מרכזי בכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג שנערך זו השנה ה-17 באוניברסיטת ,Oxford Brookes אנגליה.
במסגרת הרצאתו, שפתחה את הכנס, הציג בוצר את תמונת המצב הנוכחית של חקר האימון בארגונים, באמצעות אינטגרציה של ממצאי סקירות ספרות שיטתיות ומחקרי מטא-אנליזה שפורסמו במהלך העשור האחרון. בוצר הציג מפה מקיפה של המחקר בתחום המציגה את הטריטוריות הנחקרות ביותר ומצביעה על שטחים שדורשים ביסוס נוסף או שטחים שטרם נחקרו ומסגרת מארגנת של אימון במקום העבודה המתארת את גורמי ההקשר, הקלט והתהליך והקשר שלהם לתוצאות האימון. לבסוף, הצביע על כיווני מחקר ומתודולוגיות מומלצות עבור מחקר עתידי.
ד"ר גיל בוצר הוא חוקר, מרצה בכיר ויועץ. תחומי ההתמחות שלו כוללים אימון במקום העבודה, פיתוח כישרונות ותכנון המשכיות ניהולית.
המחקר של גיל על אפקטיביות האימון במקום העבודה מציע תובנות והשלכות חשובות הן לעוסקים בפרקטיקת האימון והן לחוקרים, ותורם לאיכות ולקפדנות של אימון כתחום מבוסס ראיות.
גיל מלמד בתכניות לתואר ראשון ושני בניהול המשאב האנושי בספיר.
ד"ר גיל בוצר: "ההזמנה לפתוח את הכנס היוותה עבורי טפיחה על השכם והכרה בחשיבות של חקר האימון שזוכה לפופולריות רבה בתעשייה ובעיקר, זריקת עידוד להמשך מחקר מדעי ובלתי-מתפשר להפיכת האימון לפרקטיקה מבוססת-ראיות".