בית הספר למשפטים בספיר רושם הישג מרשים.

למרות השנה הקשה בנגב המערבי: 78.3% מבוגרי המכללה האקדמית ספיר עברו את בחינות ההסמכה של לשכת עורכי הדין

בחינות ההסכמה של לשכת עורכי הדין התקיימו החודש, כאשר שיעור ההצלחה של המעבר בכלל הארץ עמד על 60%. בין הנבחנים, בלט אחוז מעברם של בוגרי בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר העומד על 78.3%.

ד״ר עידו עשת, דיקן בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר: ״היום כבר כמעט כולם יודעים שבבית הספר למשפטים בספיר צומחים אחרת. אני מבקש לברך את הבוגרים והבוגרות של בית הספר למשפטים בספיר ולאחל ברכת הצלחה בהמשך הדרך המקצועית.״

בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר הינו בית הספר למשפטים הצעיר ביותר בישראל אשר פתח את שעריו בשנת 2009 וקנה לו שם כמוסד מוביל להכשרת משפטנים. בית הספר מתאפיין ביחס אישי ובהוראה איכותית ופעילה ובסגל מרצים ומרצות מעולה. בית הספר פותח בשנה הבאה תוכנית לתואר שני במשפטים (ללא תזה) בהתמחות בלימודי משפט, מידע וטכנולוגיה בראשות ד״ר שרון בר-זיו, וממשיך בתנופת הפיתוח האקדמי.

More News

העמקת תארים 2024 ניהול תעשייתי
המכללה האקדמית ספיר קיימה טקסי הענקת תארים לבוגריה, ובהם הוענקו תארים לשני סטודנטים שנרצחו ונפלו במהלך המלחמה. המכללה האקדמית ספיר העניקה השבוע 1,583 תארים לבוגרים, מוסמכים ודיפלומות הנדסאים. לראשונה מאז אירועי ה-7 באוקטובר, הקמפוס התמלא בבוגרים, סטודנטים ואנשי סגל. הטקסים נפתחו בדקת דומייה לזכר הנופלים. במהלך הטקס, המחלקה למדעי המחשב העניקה תואר לשם כבוד לבני משפחתה של סיון אלקבץ ז"ל, סטודנטית במחלקה ובת קיבוץ כפר עזה, שנרצחה עם בן זוגה נאור חסידים ז"ל, והמחלקה ללוגיסטיקה העניקה תואר לבני משפחתו של פלג סאלם ז"ל, סטודנט ולוחם מילואים שנפל במהלך הלחימה.
משלחת ספיר לכנס קונקורדיה בארה"ב
בימים אלו משתתפים 4 סטודנטים ומרצה מהמכללה האקדמית ספיר בכנס קונקורדיה היוקרתי בניו יורק. בכנס מופיעים נשיאי מדינות: פרגוואי, הרפובליקה הדומיניקנית ועוד, מנכ"לים של חברות גלובליות: Pfizer Inc, Zoom ורבות נוספות, חברי סאנט אמריקני, אנשי תקשורת מובילים, מנהיגים חברתיים ועוד. הכנס נערך בצמוד להתכנסות האומות המאוחדות ודן בסוגיות בוערות בתחומיי הכלכלה, בריאות, חינוך ויחסי חוץ. הסטודנטיות והסטודנטים שיצאו לכנס כולם מצטיינים, תושבי העוטף ומילואמניקים: ד"ר אוהד שקד – המחלקה לשיווק טכנולוגי נטע משעלי – המחלקה לתקשורת שרה סומרוב – המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית יעקב סדיקוב – המחלקה לכלכלה עמרי שרייבר