בית הספר למשפטים בספיר רושם הישג מרשים.

למרות השנה הקשה בנגב המערבי: 78.3% מבוגרי המכללה האקדמית ספיר עברו את בחינות ההסמכה של לשכת עורכי הדין
 
בחינות ההסכמה של לשכת עורכי הדין התקיימו החודש, כאשר שיעור ההצלחה של המעבר בכלל הארץ עמד על 60%. בין הנבחנים, בלט אחוז מעברם של בוגרי בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר העומד על 78.3%.

ד״ר עידו עשת, דיקן בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר: ״היום כבר כמעט כולם יודעים שבבית הספר למשפטים בספיר צומחים אחרת. אני מבקש לברך את הבוגרים והבוגרות של בית הספר למשפטים בספיר ולאחל ברכת הצלחה בהמשך הדרך המקצועית.״

בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר הינו בית הספר למשפטים הצעיר ביותר בישראל אשר פתח את שעריו בשנת 2009 וקנה לו שם כמוסד מוביל להכשרת משפטנים. בית הספר מתאפיין ביחס אישי ובהוראה איכותית ופעילה ובסגל מרצים ומרצות מעולה. בית הספר פותח בשנה הבאה תוכנית לתואר שני במשפטים (ללא תזה) בהתמחות בלימודי משפט, מידע וטכנולוגיה בראשות ד״ר שרון בר-זיו, וממשיך בתנופת הפיתוח האקדמי.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

תערוכת ראויים.ת?!
תערוכת "ראויים/יות?!" מבוססת על תצלומיהם של 11 סטודנטים, אשר חקרו לעומק מהי החוויה של להיות דור ראשון להשכלה אקדמית בחיי היום-יום שלהם. תערוכת "ראויים/יות?!" היא פרי יצירתם של 11 סטודנטים וסטודנטיות בתואר שני ושלישי ממדעי החיים, מדעי הטבע ומדעי החברה מהאוניברסיטה העברית, אוניברסיטת בן גוריון, אוניברסיטת חיפה ומכון ויצמן. זאת בהנחיית ד"ר מוטי גיגי מהמחלקה לתקשורת במכללה האקדמית ספיר וד"ר מני מלכה מהמעבדה הבינתחומית למחקר מבוסס פוטו-ווייס, המחלקה לעבודה סוציאלית באוניברסיטת בן-גוריון.
נציבות  לשותפות ומגוון
ד"ר האמה אבו-קשק, חברת סגל בכירה במכללה, נבחרה לנציבה ויועצת הנשיא לשותפות ולמגוון, וגב׳ הגר שלמה נבחרה לממונה על שותפויות ומגוון במכללה האקדמית ספיר. הנציבות תוביל את קידום השוויון והגיוון בספיר, כחלק מהמחויבות המתמשכת של המוסד ליצירת סביבה אקדמית מכילה. ד"ר האמה אבו-קשק סיימה את לימודיה בהצטיינות, את הדוקטורט והפוסט-דוקטורט עשתה באוניברסיטת בן-גוריון וכיום מכהנת כמרצה בכירה במחלקה לתקשורת ומנהלת מעבדת יזמות במקצועות הבריאות. תחומי המחקר שלה כוללים בינה מלאכותית (AI), מדיה חדשים, פערים דיגיטליים, אקטיביזם דיגיטלי ולמידה דיגיטלית.