חשיפת עבודות גמר

התכנית המיוחדת ליוצרים

מחזור א'

מציגות ומציגים:

אביה רוטשטיין, אופקית שובל לוגסי, אילי מרקוביץ, אסף יוסף זגה, הודיה חברוני, טוהר לב ג'יקובסון, מרום גינסברג פלטשר, נריה יעקב כהן, צליל חג'ג' חזן, קובי אדרת, רעות עמבר, שמעון קניסברג, שקד צירמן, תכלת פז

מנחות: ד״ר טליה הופמן, דנה יהלומי | ראשת המחלקה: ד״ר דפנה בן צבי | ראש התוכנית: יאיר ורדי

בתכנית

16:30 - התכנסות

17:00 - דברי פתיחה וסבב א'

18:45 - סבב ב'

מחזור א' של התוכנית המיוחדת ליוצרים במחלקה לתרבות - יצירה והפקה במכללה האקדמית ספיר מסיים את לימודיו ומציג את פרויקט הגמר שלו בערב ייחודי בבית הנסן בירושלים. בערב יציגו 14 הסטודנטים והסטודנטיות במסלול מופעי-הרצאות, המסכמים את תהליכי המחקר האקדמיים-אמנותיים שלהם.

״היצירות בערב זה, נוצרו בתהליך מחקר אקדמי ואמנותי הן מבטאות את הכאן והעכשיו. הן נוצרו במציאות המורכבת אותה אנו פוגשים בסמסטר האחרון. בערב יוצגו יצירות בינתחומיות ההופכות את החיים לחומרי מחקר ואת חומרי המחקר לדימויים ויזואלים ואמנותיים״ - יאיר ורדי, ראש התוכנית

התוכנית המיוחדת ליוצרים וליוצרות במחלקה לתרבות - יצירה והפקה במכללה האקדמית ספיר הינה תוכנית ייחודית ליוצרים וליוצרות אשר למדו בבתי ספר לאמנות מקצועיים המשלבת בין שלושה תחומים: לימודי תרבות תיאורטיים; לימודים מעשיים, שיעניקו הכרה מקצועית בתחום ניהול התרבות, ההפקה והאוצרות; ולימודים מבוססי התנסות ויצירה, המאפשרים לסטודנטיות ולסטודנטים להביא לידי ביטוי את כישוריהן.ם האמנותיים.

בתי הספר השותפים לתוכנית: גודמן – בית הספר למשחק בנגב, כל עצמותי תאמרנה, מוסררה – בית הספר לאמנות ולחברה על שם נגר, בית הספר אדמה בשדרות, כולנא - בית הספר ליצירה מסורתית עכשווית, המעבדה למשחק רחל קשת, בית הספר למשחק ניסן נתיב, התוכנית לכוריאוגרפיה בכלים, מקום לשירה.

הוספה ליומן 2024-03-19 14:30:00 2024-03-19 18:00:00 אדמה חיה המחלקה לתרבות - יצירה והפקה בית הנסן, גדליהו אלון 14, ירושלים המכללה האקדמית ספיר info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public