להיות מרצה ישראלית בקליפורניה אחרי השביעי באוקטובר

הגעתי לקליפורניה בחודש ספטמבר 2023 לשנת שבתון, שאמורה היתה להיות מסע של לימוד ומחקר, פיתוח קשרים וחוויות אישיות. אני נמצאת בסן לואיס אוביספו, באוניברסיטת Cal Poly או בשמה המלא California Polytechnic State University.

חודש אחרי הכל התהפך. כמובן בישראל, שם הלב שלי, אבל גם מסביבי. המקום המקבל והסובלני לכאורה התגלה במערומיו. מושגי ההכלה, הגיוון, הפרוגרסיביות - שונים באופן מהותי ממה שמוכר לנו. לא הבנתי שמושג ההוגנות אצלם שמור לתומכי החמאס. לא חשבתי שישימו לי ברושור ״מיוחד״ ליד דלת הבית. לא חשבתי שעמיתים שלי יקדמו כנס השולל את הציונות. אבל גיליתי שאפשר וצריך להלחם. אפשר ללמד, לחנך, להכות גלים מסביב. המסע הזה רק בתחילת דרכו.

ד"ר שגית קדם-ימיני

ד״ר שגית קדם-ימיני, חברת סגל במכללה האקדמית ספיר במחלקה ללוגיסטיקה, היא מהנדסת תעשיה וניהול, המתמחה במערכות מידע. שגית היא מומחית בטכנולוגית כריית תהליכים, עליה היא מתבססת במחקריה ואף פיתחה קוריקולום חדשני ללימוד התחום.

קישור להרצאה

הוספה ליומן 2024-06-03 15:00:00 2024-06-03 16:30:00 צהרי הוגנות מגדרית: מסע אישי הנציבות להוגנות מגדרית | ד"ר שגית קדם ימיני זום המכללה האקדמית ספיר info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public