ד"ר אסתי אונגר אבירם

לאחרונה פורסמה בוואלה! עסקים כתבה בהשתתפות ד"ר אסתי אונגר אבירם, ראש התכנית לתואר שני בניהול ופיתוח המשאב האנושי, על הבעיות שיש גם לבכירים בחברות בתקופת הקורונה. מנהלות ומנהלים, שלצד חיסכון כלכלי מתמודדים עם קשיים בניהול העובדים.

מתוך דבריה של ד"ר אבירם בכתבה: "החיסרון העיקרי לארגון ולפרט טמון באובדן המפגש האנושי, החברתי והבלתי-אמצעי המתקיים בארגון הפיזי. היתרון התחרותי האמיתי של ארגון הוא באיכות ובמחויבות של המשאב האנושי המרכיב אותו. ארגונים הם קודם כל מערכות חברתיות, ונותנות מענה לצרכים החברתיים של החבריה כמו הצורך בשייכות ובזהות, ולצרכים אישיים ומקצועיים כמו הצורך בהכרה, בהערכה, בקידום ובהמשך התפתחות".

לכתבה המלאה באתר וואלה!

שותפים לדרך: תכנית מנטורינג חדשה לסטודנטים בשנה א'

משרד דיקן הסטודנטים והמינהל האקדמי בספיר, גאים להשיק תכנית חניכה חדשה - "שותפים לדרך". התוכנית מיועדת לכלל הסטודנטיות והסטודנטים לתואר ראשון בשנה א'. מטרת התכנית להקל על הסטודנטים בשנתם הראשונה ללימודים.  השנה, יותר מתמיד, עם המעבר ללימודים מקוונים, עומדים בפני הסטודנטים החדשים אתגרים משמעותיים בהשתלבותם בחיים האקדמיים והחברתיים בקמפוס ספיר.  תוכנית "שותפים לדרך" תסייע בקליטתם הראשונית בחיים האקדמיים ותאפשר להם השתלבות מיטבית בקמפוס. במסגרת התכנית, כל קבוצת סטודנטים בשנה א' מכל מחלקה, תקבל חונכת או חונך בשנים מתקדמות מאותה המחלקה.

ננעל פסטיבל קולנוע דרום

פסטיבל קולנוע דרום ה-19, של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר, ננעל בהצלחה גדולה והיה לפסטיבל הקולנוע היחיד בישראל שהתקיים במתכונת פיזית ב-2020 פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-19, של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר, ננעל ביום חמישי האחרון בהקרנה מרגשת של סרט הביכורים של יעל אבקסיס "ריימונד אל בידוואיה" והופעה של אגדת הזמר המרוקאי ריימונד אבקסיס, בדרייב אין שבמכללת ספיר. 105 סרטים ישראלים, סרטים קצרים, סרטים בינלאומיים, פוקוס קולנוע חרדי ייחודי ופרויקטים של בית הספר במכללת ספיר, שהוקרנו במשך 7 ימים בדרייב אין, בהקרנות אינטימיות באיזור ובאירועי אונליין ייחודיים. תמיר הוד, מנה