נציגי ספיר בפרויקט IFI ארסמוס+ - Innovative Finance Inclusion, של האיחוד האירופי: ד"ר דן קאופמן, רו"ח עמיעד גורביץ' וד"ר עמית מרנץ גל, נכחו במפגש שהתקיים בבריסל אצל שותפי הקונסורציום - EFMD GLOBAL.

המפגש הוקדש לרגולציה אירופאית בתחום של השקעות אימפקט וכלכלה מקיימת, וחינוך והפצת ידע בנושאי קיימות.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

Eprenz
ד”ר וילי אברהם מונה לשגריר הקהילה הראשון של Eprenz. ברכות לד”ר וילי אברהם, ראש המחלקה לשיווק טכנולוגי, על מינויו לשגריר הקהילה הראשון של Eprenz - קהילת יזמות עולמית המונה למעלה מ-140 אלף חברים מרחבי העולם. ד”ר אברהם, מחבר שותף של הספר The Wonder Drug for Business Growth, מביא עמו ניסיון עשיר של למעלה מ-20 שנה בתחומי פסיכולוגיית הצרכן, בניית מותגים, ופיתוח מערכות צמיחה עסקית מבוססות הפניות.
אורית בולגרו ומיכל שמיר
ברוח המורשת של האמנית מיכל שמיר ז"ל: השקת תואר ראשון חדש לאמנות במכללה האקדמית ספיר, לאחר שנים של עשייה ענפה והישגית בבית הספר והגלריה לאמנות. בראש המחלקה תעמוד האוצרת והחוקרת ד"ר אורית בולגרו: "היה לי הכבוד להכיר את מיכל ולעבוד עמה יחד בהגשמת החזון לבניית המחלקה. אני נכנסת לתפקיד בתחושת אחריות עמוקה, ומביאה איתי קשב והערכה גדולה למורשתה.