12 סטודנטיות וסטודנטים מבית הספר למשפטים בספיר השתתפו לאחרונה בבית הספר לחורף שנערך באוניברסיטת לייפציג, גרמניה בנושא "בינה מלאכותית, מדיה ודמוקרטיה".

האירוע נערך בשיתוף פעולה של ספיר עם אוניברסיטת לייפציג ואוניברסיטת פדובה. הקורס כלל הרצאות מרתקות של מומחיות ומומחים מהשורה הראשונה בנושאים עדכניים כמו ההשפעות המשפטיות של בינה מלאכותית, מידע כוזב במדיה החברתית, והאתגרים הרגולטוריים בשימוש בטכנולוגיות מתקדמות.

נוסף על ההרצאות האקדמיות, הסטודנטים השתתפו בפעילויות תרבותיות כמו סיורים במוזיאונים וביקור בבית המשפט המינהלי הפדרלי של גרמניה הממוקם בלייפציג, בהדרכת שופטים, שהוסיפו נופך חווייתי משמעותי ללמידה.

פרופ' יוסי דוד ופרופ' אורנה אליגון דר נטלו חלק בארגון האירוע, וגם הרצו על היבטים משפטיים של הבינה המלאכותית. אירועים מסוג זה מדגישים את החשיבות של למידה רב-תחומית וחוצת גבולות.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

תרבות ישראלית ושגרת חירום: לנרמל את הדחק
הספר "תרבות ישראלית ושגרת חירום: לנרמל את הדחק" - Israeli Culture and Emergency Routine: Normalizing Stress בעריכת ד"ר ורד וייס, עירית רונן וד"ר אבנר דינור, ראה אור בהוצאת לקסינגטון שבארה"ב. הספר הוא אסופת מאמרים ראשונה מסוגה, שנכתבה בידי חוקרים וחוקרות מהמכללה האקדמית ספיר בעבר ובהווה. מלבד העורכים, אפשר למצוא בו מאמרים מאת ד"ר מוטי גיגי, ד"ר חיים חי ביטון, פרופ' נורית גרץ, פרופ' עמרי הרצוג, ד"ר אילריה שטילר טימור וד"ר יעל שנקר. הספר מפנה זרקור למאפיינים, למגמות ולאפשרויות היצירה, המתקיימות בתרבות הנוצרת בחסות שגרת החירום הישראלית הקבועה.
סיור בטבולה
לאחרונה, 16 סטודנטיות וסטודנטים מוכשרים מהמחלקה למדעי המחשב במכללת ספיר, יחד עם צוות מוביל מהמכללה, השתתפו בסיור מרתק בחברת Taboola – ענקית טכנולוגיה שמתמחה בפרסונליזציה של תוכן דיגיטלי. מה היה לנו? סיור במשרדים - הזדמנות להרגיש את התרבות הארגונית מקרוב. הרצאות מרתקות: אלונה כהן, מגייסת TA ב-Taboola, שיתפה בטיפים פרקטיים איך לכתוב קורות חיים, שמבליטים אתכם, איך להתכונן לראיונות ומה הופך פרופיל לינקדאין למצוין. ניסים יוסף, ראש צוות תוכנה, פירט מה באמת חשוב בג'וניורים: פוטנציאל, תשוקה, ומוכנות להתמודד עם אתגרים. תובנות מרכזיות שהסטודנטים לקחו איתם: קורות חיים: לדייק, להתאים לכל משרה,