תואר ראשון ושני בניהול ופיתוח המשאב האנושי

סוג ההסמכה

תואר בניהול ופיתוח המשאב האנושי עם התמחות בניהול משאבי אנוש או בייעץ ופיתוח פנים ארגוני

משך המסלול

4 שנים

לו"ז שבועי

בהתאם למערכת המחלקה

נקודות זכות

161 נק"ז

שכר לימוד אוניברסיטאי

שנה ראשונה חינם ע"פ חוק לחיילים משוחררים

המחלקה לניהול המשאב האנושי במכללת ספיר מאפשרת לסטודנטים ולסטודנטיות מצטיינים להשלים תואר ראשון ושני בניהול ופיתוח המשאב האנושי בארבע שנות לימוד.

תלמידי המחלקה לתואר ראשון העומדים בתנאי הקבלה ואשר יעברו בהצלחה את ראיון הקבלה, יוכלו להתחיל את לימודיהם לתואר השני במקביל לשנת הלימודים השלישית לתואר הראשון כך שיסיימו את שניהם ב4 שנים בלבד!
השילוב בין שתי תוכניות הלימודים יאפשר לסטודנטים לרכוש ידע אקדמי נרחב לצד ידע רכישת כלים ומיומנויות יישומיות מנקודת מבט משותפת וייחודית של מנהלי משאבי אנוש ויועצים ארגוניים, העוסקים בפיתוח וטיפוח המשאב האנושי בארגונים. התוכנית לתואר שני מאפשרת התמחות באחד משני מסלולים הקיימים בתואר – ניהול ופיתוח משאב האנושי או יעוץ פנים ארגוני. הלימודים במסלול ההתמחות יחלו בשנה ב' לתואר השני.

ראשת המחלקה

ד"ר מריאנה דלגץ - mariannad@sapir.ac.il