סוג ההסמכה

אורני סלע
גב' אורנית סלע,
רכזת התכנית

מעצבת גרפית בעלת סטודיו מצליח הפועל מעל לעשור, ומתמחה בתחום המיתוג והפקת דפוס.
בעלת ניסיון רב בהדרכה ובהטמעת ידע מתקדם, תוכנות, אוריינות דיגיטלית וחזותית ותהליכי יצירה וביקורת.
השכלה:
תואר שני M.A בתולדות האמנות והתרבות החזותית עם התמחות באוצרות, תואר ראשון B.Ed בעיצוב ותעודת הוראה.

גרפיקה ממוחשבת התפתחה מאוד בעשור האחרון. כל מוסד יצרני ואף חברתי זקוק לאיש מקצוע העוסק בתחום הגרפיקה, החל ממיתוג וחלה בעיצוב עבור אירועים, שיווק , פרסום ועוד. גרפיקה ממוחשבת מאפשרת עיצוב דו מימדי של מגוון מוצרי עיצוב באמצעות תוכנות. ישנם התפתחויות וחידושים רבים בתחום הגרפיקה הממוחשבת, מעת לעת משתחררות גרסאות עדכניות עם פיצ'רים חדשים ומכאן החיוניות להביא את הבשורות החדשות לשולחן העבודה.

כמו כן, הטכניקה קריטית להצלחה בעיצוב ושכלול הטכניקה אפשרית כשיד מקצועית מנחה ושיש שליטה גבוהה בין הכלים שמייעלים את העבודה עם התוכנות הגרפיות.

קורס גרפיקה ממוחשבת פוּתח על מנת להכין אנשי מקצוע בתחום הגרפיקה הממוחשבת, שיוכלו להשתלב בעבודה במשרדי פרסום, במחלקת גרפיקה בארגונים או לעבוד כעצמאים. תכנית הלימודים בנויה משיעורים המקנים התמצאות בתוכנות גרפיות המובילות:Illustrator, Photoshop, ו-InDesign, ידע בסיסי בתחום העיצוב, וכמו כן את הידע הדרוש בהכנה והבאה של התוצרים הסופיים לדפוס.

לימודי המסלול מבוססים על שיעורים עיוניים ומעשיים בכל המקצועות הנלמדים, כולל ביקורות על תרגילי הבית. החלק המעשי של המסלול מתקיים במעבדת מחשבים מתקדמת ובה מותקנות כל התוכנות והאמצעים הדרושים.

למעוניינים לרכוש מקצוע/לקבל העשרה בתחום הגרפיקה הממוחשבת.

1. ידע בסיסי בשפה האנגלית – סביבת לימודים כוללת תוכנות בשפה האנגלית
  2. ידע בסיסי במחשב ביתי
  3. תרגיל כישורים הבודק ראיה יצירתית, אסתטית ושימוש בתוכנות רלוונטיות
  4. ראיון קבל

230 שעות לימוד אקדמיות (46 מפגשים בני 5 שעות אקדמיות )
יום לימוד: ד'
שעות לימוד: 16:45-21:00
מועד פתיחה: 22/11/2020
מועד סיום: טרם נקבע

שלב 1: מתעניינים

מתעניינים באתר החוגים בוחרים את המסלול המתאים לכם.
מספר הטלפון במרכז הייעוץ למועמדים חדשים: 077-9802802 שלוחה 3
דוא"ל: infost@sapir.ac.il
מזכירות כללית

שלב 2: נרשמים ללימודים

נרשמים לספיר באמצעות הטלפון, או דרך פורטל ההרשמה באתר, ומשלמים את המקדמה.

שלב 3: מקבלים זימון לראיון

לאחר ההרשמה ללימודים ניתן לעקוב אחר הטיפול במועמדותך באמצעות אתר מצב מועמדות לנרשם ובאמצעות הסיסמא שהונפקה לך בעת ההרשמה.

שלב 4: קוראים ומתעדכנים

מקבלים איגרת לתלמיד בה יפורט מה הציוד הדרוש ללימודים.

שלב 5: תחילת המסע 22/11/2020

22/11/2020 מתחילים במסע מרתק המשלב ידע, מחקר וחיי קמפוס תוססים במכללת ספיר

המרכז ללימודי חוץ והמשך, המכללה האקדמית ספיר.

מרכז מידע, ייעוץ והרשמה

077-9802802 שלוחה 3