ברכות לביה"ס למשפטים בספיר

בוגרי בית הספר למשפטים בספיר ממשיכים להוביל במבחני לשכת עורכדי הדין.

במבחן האחרון, שהתקיים באוגוסט 2020 הגיעו בוגרינו למקום הרביעי מכל מוסדות הלימוד בארץ ולמקום הראשון מבין כל המכללות עם 68 נבחנים.

הפרטים המלאים בידיעה שהתפרסמה בכלכליסט

מתוך דברים שמסרה ד״ר יופי תירוש, ראש בית הספר למשפטים בידיעה: "השנה אפילו יותר מבשנים רגילות, בית הספר למשפטים בספיר חש סיפוק רב מהישיגיהם המרשימים של בוגרינו בבחינות הלשכה: מקום 4 בארץ, והמכללה הראשונה מבין המכללות. אחרי דחיות חוזרות ונשנות של מועד הבחינה, בעיצומה של תקופה מאתגרת ברמה הגלובלית והמקומית, שוב הוכיחו בוגרינו ובוגרותינו את איכות ההשכלה המשפטית שהם מקבלים בספיר, וזאת במועד בחינה קשה במיוחד".

More News

סיכום פעילות במרכז ח"י בספיר סמסט' א' תש"ף

פרופ' ניר קידר, המשנה לנשיא המכללה לעניינים אקדמיים, מסכם את סמסטר א' לפעילות המרכז ח"י בספיר לשנה"ל תש"ף מרכז ח"י בספיר פתח את שעריו בתחילת שנת הלימודים תש"פ באירוע מרגש שנערך במתחם האקסלאב שבלב המכללה. יותר מ-200 סטודנטים, אנשי סגל, עובדים ותושבים החלו להפעיל 11 מעבדות וארבע קליניקות במרכז החדשנות והיזמות הייחודי של מכללת ספיר. הפילוסופיה המנחה את מרכז ח"י ספיר היא שחדשנות ויזמות אינם נחלתם רק של יחידי סגולה המתמחים בטכנולוגיה, אלא דרך חשיבה ופעולה שניתן להקנות לכל אחד ואחת.

האם אפשר ללמד יזמות? מרכז ח"י בספיר מוכיח שכן!

ניסים בר-אל, יו"ר מרכז ח"י בספיר האם ניתן ללמד יזמות? האם האקדמיה יכולה ליצור יזמים? כיצד חדשנות ויזמות משתלבים במקצועות הנרכשים במסלולים האקדמיים? הוראת יזמות במוסדות אקדמיים היא אתגר מורכב לפיצוח. ובכן, אין חולק שהצלחנו לפצח את האתגר הזה. יצרנו במרכז ח"י בספיר מודל מנצח, המשלב את הוראת היזמות בתוך מכלול האתגרים עמם מתמודדים הסטודנטים, המרצים והחוקרים בכל אחת מהמחלקות.