אירוע הסיום החגיגי של הקליניקה הכלכלית כלל הצגת שמונה מיזמים אותם ליוו הסטודנטים במהלך השנה

באירוע שהתקיים במעמד נשיא המכללה, פרופ' שי פלדמן, הציגו בוגרי הקליניקה את התמונה הכלכלית של שמונה מיזמים שונים אותם הם ליוו במהלך השנה.

עבודת הקליניקה הכלכלית משכה השנה מתעניינים רבים מהמכללה ומהסביבה העסקית. הסטודנטים זכו לתשבחות רבות על עבודתם המקצועית והצגתם הרהוטה, הן מהקהל החי שהגיע והן מיושבי הזום שהיו חלק פעיל מהאירוע.

הקליניקה מתפקדת כמשרד כלכלי לומד ומספקת ייעוץ וליווי כלכלי לצוותי הפיתוח ולסטרטאפים.

סטודנטים מצטיינים מהמחלקה לכלכלה יישומית וניהול במכללה, לב ליבה של הקליניקה, מצוותים כרפרנטים כלכליים למיזמים ולפרויקטים חדשניים, צוברים ניסיון מעשי בניהול השיח הכלכלי של המיזמים, בגיבוש התמונה הכלכלית ולבסוף בהגשת מסקנות והמלצות להמשך דרכם של המיזמים.

הקליניקה פועלת בשיתוף פעולה מלא עם המחלקה לכלכלה והעומד בראשה, ד"ר שרון חדד, שמוביל את המחלקה לכלכלה על הידע האקדמי הצבור בה לחיבורים יישומיים עם עולם המעשה.

עמיעד גורביץ', מקים ומנהל הקליניקה: "הקליניקה הכלכלית היא מרכיב פעיל ומרכזי באקו-סיסטם שנבנה במרכז ח"י בספיר. הליווי והתמיכה ניתנים לאורך השנה למיזמים הצומחים במרכז ח"י בספיר, למיזמים הצומחים באזור הסמוך למכללה ולארגונים הפועלים בקמפוס ובסביבתו".

עוד על הקליניקה הכלכלית ח"י בספיר

4 תמונות מרצה וסטודנטים מציגים פרויקטים של הקליניקה הכלכלית ח"י ספיר

שותפים לדרך: תכנית מנטורינג חדשה לסטודנטים בשנה א'

משרד דיקן הסטודנטים והמינהל האקדמי בספיר, גאים להשיק תכנית חניכה חדשה - "שותפים לדרך". התוכנית מיועדת לכלל הסטודנטיות והסטודנטים לתואר ראשון בשנה א'. מטרת התכנית להקל על הסטודנטים בשנתם הראשונה ללימודים.  השנה, יותר מתמיד, עם המעבר ללימודים מקוונים, עומדים בפני הסטודנטים החדשים אתגרים משמעותיים בהשתלבותם בחיים האקדמיים והחברתיים בקמפוס ספיר.  תוכנית "שותפים לדרך" תסייע בקליטתם הראשונית בחיים האקדמיים ותאפשר להם השתלבות מיטבית בקמפוס. במסגרת התכנית, כל קבוצת סטודנטים בשנה א' מכל מחלקה, תקבל חונכת או חונך בשנים מתקדמות מאותה המחלקה.

ננעל פסטיבל קולנוע דרום

פסטיבל קולנוע דרום ה-19, של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר, ננעל בהצלחה גדולה והיה לפסטיבל הקולנוע היחיד בישראל שהתקיים במתכונת פיזית ב-2020 פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-19, של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר, ננעל ביום חמישי האחרון בהקרנה מרגשת של סרט הביכורים של יעל אבקסיס "ריימונד אל בידוואיה" והופעה של אגדת הזמר המרוקאי ריימונד אבקסיס, בדרייב אין שבמכללת ספיר. 105 סרטים ישראלים, סרטים קצרים, סרטים בינלאומיים, פוקוס קולנוע חרדי ייחודי ופרויקטים של בית הספר במכללת ספיר, שהוקרנו במשך 7 ימים בדרייב אין, בהקרנות אינטימיות באיזור ובאירועי אונליין ייחודיים. תמיר הוד, מנה