ברכות לביה"ס למשפטים בספיר

בוגרי בית הספר למשפטים בספיר ממשיכים להוביל במבחני לשכת עורכדי הדין.

במבחן האחרון, שהתקיים באוגוסט 2020 הגיעו בוגרינו למקום הרביעי מכל מוסדות הלימוד בארץ ולמקום הראשון מבין כל המכללות עם 68 נבחנים.

הפרטים המלאים בידיעה שהתפרסמה בכלכליסט

מתוך דברים שמסרה ד״ר יופי תירוש, ראש בית הספר למשפטים בידיעה: "השנה אפילו יותר מבשנים רגילות, בית הספר למשפטים בספיר חש סיפוק רב מהישיגיהם המרשימים של בוגרינו בבחינות הלשכה: מקום 4 בארץ, והמכללה הראשונה מבין המכללות. אחרי דחיות חוזרות ונשנות של מועד הבחינה, בעיצומה של תקופה מאתגרת ברמה הגלובלית והמקומית, שוב הוכיחו בוגרינו ובוגרותינו את איכות ההשכלה המשפטית שהם מקבלים בספיר, וזאת במועד בחינה קשה במיוחד".

שותפים לדרך: תכנית מנטורינג חדשה לסטודנטים בשנה א'

משרד דיקן הסטודנטים והמינהל האקדמי בספיר, גאים להשיק תכנית חניכה חדשה - "שותפים לדרך". התוכנית מיועדת לכלל הסטודנטיות והסטודנטים לתואר ראשון בשנה א'. מטרת התכנית להקל על הסטודנטים בשנתם הראשונה ללימודים.  השנה, יותר מתמיד, עם המעבר ללימודים מקוונים, עומדים בפני הסטודנטים החדשים אתגרים משמעותיים בהשתלבותם בחיים האקדמיים והחברתיים בקמפוס ספיר.  תוכנית "שותפים לדרך" תסייע בקליטתם הראשונית בחיים האקדמיים ותאפשר להם השתלבות מיטבית בקמפוס. במסגרת התכנית, כל קבוצת סטודנטים בשנה א' מכל מחלקה, תקבל חונכת או חונך בשנים מתקדמות מאותה המחלקה.

ננעל פסטיבל קולנוע דרום

פסטיבל קולנוע דרום ה-19, של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר, ננעל בהצלחה גדולה והיה לפסטיבל הקולנוע היחיד בישראל שהתקיים במתכונת פיזית ב-2020 פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-19, של בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר, ננעל ביום חמישי האחרון בהקרנה מרגשת של סרט הביכורים של יעל אבקסיס "ריימונד אל בידוואיה" והופעה של אגדת הזמר המרוקאי ריימונד אבקסיס, בדרייב אין שבמכללת ספיר. 105 סרטים ישראלים, סרטים קצרים, סרטים בינלאומיים, פוקוס קולנוע חרדי ייחודי ופרויקטים של בית הספר במכללת ספיר, שהוקרנו במשך 7 ימים בדרייב אין, בהקרנות אינטימיות באיזור ובאירועי אונליין ייחודיים. תמיר הוד, מנה