המחלקה לתקשורת תפתח בקרוב את המחזור השלישי של תכנית המתמחים SPICE - שמשלבת סטודנטים מצטיינים בתעשיית התקשורת בישראל כבר במהלך הלימודים האקדמאיים
תכנית SPICE (ראשי תיבות של Sapir's Practice in Communication Experience) מבוססת על התמחות במשך כ-70 שעות בחודשי הקיץ, כשלצידה ליווי אקדמי, השתתפות בהרצאות מקצועיות ופגישות עם מומחי שיווק מהתעשייה הישראלית. בתום ההתמחות הסטודנטים ממשיכים לשנת הלימודים האחרונה בתואר (שנה שלישית), שבמהלכה חלקם ממשיכים את ההתמחות במקביל להפקת קמפיין שיווקי כפרויקט גמר.
זו השנה השלישית ברציפות שסטודנטים מצטיינים במסלול תקשורת שיווקית ומדיה דיגיטאלית בראשותו של ד"ר רגב נתנזון זוכים להשתלב בארגונים כבר במהלך לימודיהם.
ראש המחלקה לתקשורת, ד"ר מוטי גיגי מסביר: "אנחנו שמחים לפתוח מחזור חדש של תוכנית הפרקטיקום המקצועית שנועדה לשדך בין סטודנטים מצטיינים לבין ארגוני תקשורת שמחפשים אנשי מקצוע מובילים, עם הבנה מעשית וידע אקדמי". לדבריו: "בשנתיים האחרונות, גם ברקע משבר הקורונה, באמצעות התוכנית נוצרו חיבורים מעולים בין האקדמיה לתעשייה. בכל מחזור יש סטודנטים שמתחילים כמתמחים, מוכיחים את עצמם, וזוכים לקבל הצעות עבודה מהארגונים. זה WIN-WIN לכולם".
"בזכות ההכשרה העיונית והמעשית המקיפה שהסטודנטים מקבלים כבר מהרגע הראשון שלהם בתואר, העזנו להוציא אותם להתמחות כבר בסוף שנה ב' בלימודים" מציין ראש המסלול לתקשורת שיווקית ומדיה דיגיטלית, ד"ר רגב נתנזון, ומוסיף: "הסטודנטים מגיעים למקומות ההתמחות לאחר שנה שבה הם צוברים ניסיון מעשי כמנהלי סושיאל מדיה, ולאחר שקיבלו הכשרה בתחומי יח"צ, דוברות, סטוריטלינג, עריכת וידאו ואסטרטגיה בתקשורת שיווקית".
התכנית מלווה על ידי יצחק משיח, מרצה וחוקר תקשורת ושיווק, בשיתוף עם צוות מקצועי מטעם המחלקה לתקשורת בספיר. משיח: "הסטודנטים זוכים להזדמנות נהדרת להכיר מקרוב את עולם התעסוקה כבר בזמן התואר. בסופו של המסלול, הסטודנטים יוצאים עם תואר אקדמי איכותי וניסיון מעשי משמעותי, רלוונטי ומותאם לשוק העבודה העכשווי".
לאחרונה קיבלה המחלקה לתקשורת בספיר את אישור המועצה להשכלה גבוהה לפתוח כבר בשנה הקרובה תואר שני בתקשורת וניו מדיה. מלבד השקעה בפן האקדמי, המחלקה דוגלת בלימודים יישומיים ומתן כלים לעבודה פרקטית בעולם התקשורת.
>> הרשמה לארגונים המעוניינים לקחת חלק בתכנית <<
בתמונה: בוגרי ומנחי מחזור 1 תכנית SPICE. צילום: סיגל גולן