ביום א' השבוע (20.6), יצאה מגמת הנדסאי טכנולוגיות מים, ברשות ד"ר מיטל אסרף-שניר, לסיור לימודי מקצועי בשטח

הסיור התקיים מספר ימים לפני הבחינות החיצוניות של מה"ט במקצועות שפכים ובוצה והתפלה, על מנת להמחיש לסטודנטים את הפן המעשי של התיאוריות אותן הם לומדים.

הסטודנטים החלו את סיורם בשפד"ן - מתקן טיהור השפכים הגדול בישראל, הכירו את שלבי תהליך הטיהור ואת יחידת המחקר והפיתוח. בוגר המגמה, אלידור אמויאל שעובד במתקן, ליווה ונתן הסברים.

את הביקור במתקן ההתפלה של מים מליחים ע"ש ציון כהן של חברת מקורות, ליווה מנהל המתקן יובל הילב. גם במתקן זה עובד בהתמחות סטודנט שנה ג' מהמגמה בספיר (השני שלנו במתקן).

גאים ושמחים לפגוש את הסטודנטים והבוגרים שלנו, שמשתלבים בתעסוקה,
וכמובן מאחלים הרבה בהצלחה לבוגרים העתידיים במבחנים!

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

כנס קהילות אמנות
לאחרונה נערך כנס קהילות מורים לומדות במוזאון ארץ ישראל עבור כל מורי קהילות האמנויות במשרד החינוך, בחסות מכללת ספיר. הכנס התקיים לזכרה של מתי וייס ז"ל, שהיתה חלק מצוות ההקמה והפיתוח של  מפעל הקהילות לאמנויות בשש שנים האחרונות ונרצחה בשבת השחורה. לכנס הגיעו כ-250 מורים ומנחים מצפון ועד דרום, אחרי שנת עבודה קשה ומטלטלת במערכת החינוך. לצידן שמחנו לארח בכנס גם מורים משתי קהילות חלוצות ללימוד השפה העברית בחברה הערבית. ההתרגשות היתה רבה מעצם המפגש, החיבוק, והצורך העז לסכם יחד שנה כה מאתגרת שעברה על כולם. שרון שפלן, המפקחת לאמנות חזותית מטעם משרד החינוך האגף לאמנויות סיכמה: "היה כנס מעולה, א
פרויקט מגנה
שתי תושבות העוטף, שחוו על בשרן את הנורא מכל ב-7 באוקטובר, פיתחו מערכת ייחודית לניהול אירועי חירום • "לא ייתכן שלוקח שלושה ימים מלאים להבין מה קורה" • המיזם הוצג לצד עוד כ-30 פרויקטים בכנס "דמו דיי" של המכללה האקדמית ספיר על סיפורן האישי מה-7 באוקטובר של הסטודנטיות גוני קופרשטיין-אבני ממפלסים ורותם שחף, ממושב ניר משה ועד לפיתוח המיזם "מגנה" ועל עוד מיזמים חשובים, שפותחו במעבדות מרכז החדשנות והיזמות בספיר, תוכלו לקרוא בכתבתה של דניאלה גינזבורג, שפורסמה בישראל היום. לכתבה המלאה