מרכז החדשנות והיזמות ח"י בספיר, קיים מיטאפ וירטואלי שעסק בשילוב בין ניהול עסק וניהול הבית והמשפחה.  

השבוע  (ב') התקיים במכללה האקדמית ספיר, במעבדת החדשנות ח"י בספיר, מפגש וירטואלי מסקרן של עשרות יזמיות ויזמים בכותרת: לחצות את הקיץ והחגים ולהישאר יזמים.

המיטאפ התקיים כמפגש השקה לתכנית פרקטיקה (PRACTICA) בספיר, תכנית ייחודית של ח"י בספיר ועמותת 'יוזמות עתיד', המעודדת יזמות בקהילת הנגב המערבי. התכנית מקנה כלים מעשיים, במעטפת אקדמית, להקמת עסק או להרחבתו. התכנית מיועדת לגברים ונשים מכל הגילאים, בעלי רוח יזמית השואפים להקים עסקים מצליחים ולהשיג עצמאות כלכלית.

במפגש הווירטואלי אותו הוביל ד"ר אוהד שקד - ראש ההתמחות לשיווק טכנולוגיות, מידע ותקשורת במחלקה לשיווק טכנולוגי בספיר, נחשפו עשרות יזמים ויזמיות בדרום לשיטות, צורות, כלים ותוכניות שמסייעות להתמודד עם תקופה עם מאתגרת. התקיים פאנל מומחים ויזמים שבו ניתנו טיפים לשילוב העבודה עם תקופת החגים והקיץ.

המפגש התקיים בשיתוף פעולה של המכללה האקדמית ספיר, מעו"ף, מעברים, יוזמות עתיד, קרן שמש, ארץ עיר, אשכול נגב מערבי ואשכול נגב מזרחי.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

כנס קהילות אמנות
לאחרונה נערך כנס קהילות מורים לומדות במוזאון ארץ ישראל עבור כל מורי קהילות האמנויות במשרד החינוך, בחסות מכללת ספיר. הכנס התקיים לזכרה של מתי וייס ז"ל, שהיתה חלק מצוות ההקמה והפיתוח של  מפעל הקהילות לאמנויות בשש שנים האחרונות ונרצחה בשבת השחורה. לכנס הגיעו כ-250 מורים ומנחים מצפון ועד דרום, אחרי שנת עבודה קשה ומטלטלת במערכת החינוך. לצידן שמחנו לארח בכנס גם מורים משתי קהילות חלוצות ללימוד השפה העברית בחברה הערבית. ההתרגשות היתה רבה מעצם המפגש, החיבוק, והצורך העז לסכם יחד שנה כה מאתגרת שעברה על כולם. שרון שפלן, המפקחת לאמנות חזותית מטעם משרד החינוך האגף לאמנויות סיכמה: "היה כנס מעולה, א
פרויקט מגנה
שתי תושבות העוטף, שחוו על בשרן את הנורא מכל ב-7 באוקטובר, פיתחו מערכת ייחודית לניהול אירועי חירום • "לא ייתכן שלוקח שלושה ימים מלאים להבין מה קורה" • המיזם הוצג לצד עוד כ-30 פרויקטים בכנס "דמו דיי" של המכללה האקדמית ספיר על סיפורן האישי מה-7 באוקטובר של הסטודנטיות גוני קופרשטיין-אבני ממפלסים ורותם שחף, ממושב ניר משה ועד לפיתוח המיזם "מגנה" ועל עוד מיזמים חשובים, שפותחו במעבדות מרכז החדשנות והיזמות בספיר, תוכלו לקרוא בכתבתה של דניאלה גינזבורג, שפורסמה בישראל היום. לכתבה המלאה