בשני ערבים מרגשים, 9-10.11, העניק המרכז הטכנולוגי להנדסאים ספיר בפעם ה-36, דיפלומות לבוגרות ובוגרים.

במהלך שני הערבים, קיבלו כ-250 בוגרות ובוגרים דיפלומות בעשר המגמות הבאות:

אדריכלות ועיצוב פנים
ביוטכנולוגיה
חשמל
מכונות - מכטרוניקה
מכונות - רכב
קולנוע וטלוויזיה
בניין - הנדסה אזרחית
הנדסת קול (סאונד)
טכנולוגיות מים
עיצוב מדיה

את הבוגרים ברכו, על במת האודיטוריום ע"ש הלמסלי, במעמד הנהלת המכללה והמרכז הטכנולוגי להנדסאים, ראשי ורכזות המגמות והמשפחות:

אופיר ליבשטיין, יו"ר ועד מנהל וראש המועצה האיזורית שער הנגב
אורנה גיגי, מנכ"לית מכללת ספיר
דודו שלמה, מנהל המרכז הטכנולוגי להנדסאים
ניר שור, מנהל התאחדות התעשיינים מרחב דרום
ונציגי הבוגרים

מתוך ברכתו של דודו שלמה, מנהל המרכז הטכנולוגי להנדסאים לבוגרים: "העולם כפי שאנו חיים בו היום הומצא על ידי אנשים סקרנים ומאותגרים, הם אותם אנשים שקבעו את המציאות בא אנו חיים היום. העולם כפי שהיה בשנת 2010 שונה מהותית מהעולם בו אנו חיים בשנת 2021  ויהיה שונה לחלוטין בעוד שנה. תפקידכם, חובתכם ואחריותכם להיות האנשים שמפתחים את העולם הבא, את המדינה, את הסביבה, את חברה, את המשפחה, ליצור עולם טוב יותר לדור הבא."

גאים בכן ובכם ומאחלים לכולכם הצלחה בהמשך!

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

נציבות  לשותפות ומגוון
ד"ר האמה אבו-קשק, חברת סגל בכירה במכללה, נבחרה לנציבה ויועצת הנשיא לשותפות ולמגוון, וגב׳ הגר שלמה נבחרה לממונה על שותפויות ומגוון במכללה האקדמית ספיר. הנציבות תוביל את קידום השוויון והגיוון בספיר, כחלק מהמחויבות המתמשכת של המוסד ליצירת סביבה אקדמית מכילה. ד"ר האמה אבו-קשק סיימה את לימודיה בהצטיינות, את הדוקטורט והפוסט-דוקטורט עשתה באוניברסיטת בן-גוריון וכיום מכהנת כמרצה בכירה במחלקה לתקשורת ומנהלת מעבדת יזמות במקצועות הבריאות. תחומי המחקר שלה כוללים בינה מלאכותית (AI), מדיה חדשים, פערים דיגיטליים, אקטיביזם דיגיטלי ולמידה דיגיטלית.
תרבות ישראלית ושגרת חירום: לנרמל את הדחק
הספר "תרבות ישראלית ושגרת חירום: לנרמל את הדחק" - Israeli Culture and Emergency Routine: Normalizing Stress בעריכת ד"ר ורד וייס, עירית רונן וד"ר אבנר דינור, ראה אור בהוצאת לקסינגטון שבארה"ב. הספר הוא אסופת מאמרים ראשונה מסוגה, שנכתבה בידי חוקרים וחוקרות מהמכללה האקדמית ספיר בעבר ובהווה. מלבד העורכים, אפשר למצוא בו מאמרים מאת ד"ר מוטי גיגי, ד"ר חיים חי ביטון, פרופ' נורית גרץ, פרופ' עמרי הרצוג, ד"ר אילריה שטילר טימור וד"ר יעל שנקר. הספר מפנה זרקור למאפיינים, למגמות ולאפשרויות היצירה, המתקיימות בתרבות הנוצרת בחסות שגרת החירום הישראלית הקבועה.