הכשרה מעשית כחלק מהלימודים במכללה הטכנולוגית להנדסאים ספיר

לאחרונה התקיים כנס מיליון להייטק, בו לקחו חלק מנכ״לים ומנכ״ליות של חברות טכנולוגיות, מנהלי ומנהלות HR, סטארט-אפים בעולמות ה- EdTech ה-HR TECH , לצד אנשי ונשות אקדמיה, עמותות וארגונים מהמגזר שלישי ועוד.

אור דביר ושוהם בר נתן, סטודנטיות שנה ב' ממגמת הנדסאי עיצוב מדיה במכללה הטכנולוגית ספיר, לקחו חלק בכנס, ואף ייצגו את חברת Team me, בה הן מתמחות כחלק מתכנית הלימודים במגמה. חברתTeam Me - סטארט-אפ בעולמות ה-HR Tech, שפועל לשנות את הדרך בה מועמדים חווים מקום עבודה על ידי יצירת Video Testimonial אינטראקטיביים. במסגרת הכנס, דביר ובר נתן הציגו את הפרויקטים שיצרו במהלך ההתמחות שלהן.

לדברי דודו שלמה, מנהל המכללה הטכנולוגית להנדסאים ספיר: "המכללה הטכנולוגית ספיר ומגמת הנדסאי עיצוב מדיה בפרט, מתגאה בסטודנטיות ובהישגיהן, המסלול במגמה משלב התמחות ייחודית בתחום ה-UX-UI ומונה עשרות מקומות להתמחות והזדמנויות לפתח וליצור מוצרים חדשים ולהשתלב בחברות חדשות וגדולות. אנו מברכים את הסטודנטיות על העבודה הקשה ובטוחים כי זה ישתלם בסוף הדרך".

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

כנס קהילות אמנות
לאחרונה נערך כנס קהילות מורים לומדות במוזאון ארץ ישראל עבור כל מורי קהילות האמנויות במשרד החינוך, בחסות מכללת ספיר. הכנס התקיים לזכרה של מתי וייס ז"ל, שהיתה חלק מצוות ההקמה והפיתוח של  מפעל הקהילות לאמנויות בשש שנים האחרונות ונרצחה בשבת השחורה. לכנס הגיעו כ-250 מורים ומנחים מצפון ועד דרום, אחרי שנת עבודה קשה ומטלטלת במערכת החינוך. לצידן שמחנו לארח בכנס גם מורים משתי קהילות חלוצות ללימוד השפה העברית בחברה הערבית. ההתרגשות היתה רבה מעצם המפגש, החיבוק, והצורך העז לסכם יחד שנה כה מאתגרת שעברה על כולם. שרון שפלן, המפקחת לאמנות חזותית מטעם משרד החינוך האגף לאמנויות סיכמה: "היה כנס מעולה, א
פרויקט מגנה
שתי תושבות העוטף, שחוו על בשרן את הנורא מכל ב-7 באוקטובר, פיתחו מערכת ייחודית לניהול אירועי חירום • "לא ייתכן שלוקח שלושה ימים מלאים להבין מה קורה" • המיזם הוצג לצד עוד כ-30 פרויקטים בכנס "דמו דיי" של המכללה האקדמית ספיר על סיפורן האישי מה-7 באוקטובר של הסטודנטיות גוני קופרשטיין-אבני ממפלסים ורותם שחף, ממושב ניר משה ועד לפיתוח המיזם "מגנה" ועל עוד מיזמים חשובים, שפותחו במעבדות מרכז החדשנות והיזמות בספיר, תוכלו לקרוא בכתבתה של דניאלה גינזבורג, שפורסמה בישראל היום. לכתבה המלאה