ד"ר עמרי הרצוג מונה למנהל האקדמי של המכללה האקדמית ספיר

דר' עמרי הרצוג הוא חוקר תרבות ומרצה בכיר בתכניות התואר הראשון והשני במחלקה לתרבות במכללת ספיר, היה שותף להקמת המחלקה ואף ניהל אותה בעבר. מחקריו האקדמיים עוסקים בין היתר בתרבות פופולרית, באוטופיות רגשיות ובספרות ישראלית. מבקר ספרות בעיתון "הארץ", וחתן פרס ברנשטיין לביקורת ספרות. דר' הרצוג שותף ליזמויות בתחום התרבות בישראל, ובשנת 2018 קיבל את פרס "מרצה מעורר השראה" מטעם התאחדות הסטודנטים הארצית.

פרופסור ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר: "ד"ר עמרי הרצוג מבכירי החוקרים והמרצים במכללה. הוא האדם הנכון במקום הנכון. אני שמח מאד על המינוי ומשוכנע שיוביל את המכללה האקדמית ספיר לשיאים חדשים של מצוינות אקדמית, מעורבות בחברה ובקהילה ופתיחת אופקים חדשים לסטודנטים שבחרו ללמוד במקום הייחודי והמרתק ביותר בדרום".

ד"ר עמרי הרצוג, המנהל האקדמי של המכללה האקדמית ספיר: "אני שמח וגאה לפעול בקמפוס התוסס של ספיר, ולהמשיך לחזק אותו כמוקד אזורי וארצי של יזמות, יצירה והשכלה מעולה. המטרה המרכזית שלי היא לקדם את השילוב בין עשייה אקדמית חדשנית לבין השפעה על החברה הישראלית, בכל הזירות שמכללת ספיר מובילה: מטכנולוגיה ועד אמנות".

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

תערוכת ראויים.ת?!
תערוכת "ראויים/יות?!" מבוססת על תצלומיהם של 11 סטודנטים, אשר חקרו לעומק מהי החוויה של להיות דור ראשון להשכלה אקדמית בחיי היום-יום שלהם. תערוכת "ראויים/יות?!" היא פרי יצירתם של 11 סטודנטים וסטודנטיות בתואר שני ושלישי ממדעי החיים, מדעי הטבע ומדעי החברה מהאוניברסיטה העברית, אוניברסיטת בן גוריון, אוניברסיטת חיפה ומכון ויצמן. זאת בהנחיית ד"ר מוטי גיגי מהמחלקה לתקשורת במכללה האקדמית ספיר וד"ר מני מלכה מהמעבדה הבינתחומית למחקר מבוסס פוטו-ווייס, המחלקה לעבודה סוציאלית באוניברסיטת בן-גוריון.
נציבות  לשותפות ומגוון
ד"ר האמה אבו-קשק, חברת סגל בכירה במכללה, נבחרה לנציבה ויועצת הנשיא לשותפות ולמגוון, וגב׳ הגר שלמה נבחרה לממונה על שותפויות ומגוון במכללה האקדמית ספיר. הנציבות תוביל את קידום השוויון והגיוון בספיר, כחלק מהמחויבות המתמשכת של המוסד ליצירת סביבה אקדמית מכילה. ד"ר האמה אבו-קשק סיימה את לימודיה בהצטיינות, את הדוקטורט והפוסט-דוקטורט עשתה באוניברסיטת בן-גוריון וכיום מכהנת כמרצה בכירה במחלקה לתקשורת ומנהלת מעבדת יזמות במקצועות הבריאות. תחומי המחקר שלה כוללים בינה מלאכותית (AI), מדיה חדשים, פערים דיגיטליים, אקטיביזם דיגיטלי ולמידה דיגיטלית.