ניהול מוצר - תכנית המנטורים

אולגה ברכר
בודקת מקצועית
רשות החדשנות
בעלת ניסיון בטכנולוגיות פיתוח תוכנה בשילוב הבנה אסטרטגית ושיווקית עם יכולת הובלת פרויקטים מורכבים. עסקה בתפקידי פיתוח, ניהול פיתוח וניהול מוצר של מוצרים טכנולוגים. כבר 10 שנים עוסקת בייעוץ ליזמים בתחילת דרכם כולל הבנת ותיקוף שוק, בניית MVP ואסטרטגיה. במקביל עסקתי בהוראה קורסים בפיתוח ובדיקות תוכנה ומשמשת כבודקת מקצועית עבור רשות החדשנות במגוון תחומים כגון בריאות דיגיטלית, תיירות, חינוך ועוד, עם דגש על בקשות המשלבות טכנולוגיות מתקדמות כמו לימוד מכונה ובינה מלאכותית.

אורית גור-אריה
מנהלת תחום מוצרים
ליימן שליסל בע״מ
מנהלת מוצרים בחברת ליימן שליסל מזה 15 שנה, מותג לואקר וקליית גת . בעלת תואר ראשון במנהל עסקים התמחות בשיווק מהמכללה למנהל. בוגרת קורס מרצים ביחידה ללימודי חוץ במכללת אשקלון. תומכת ברעיון המרכזי של חדשנות מוצרית, מאמינה בקיימות ושיפור.

אלון אלשייך
מנהל
סנאריק

גילי מלכה
מנהל תפעול
קמפאי סטריט ווק
גילי בעל ניסיון עשיר בעולם המסעדנות. בעל מסעדה ומנהל בכיר בקבוצת קמפאי. מאז תחילת הקורונה גילי יזם פרויקטים שמשנים את שיטות העבודה וחווית הלקוח בכל מה שקשור להזמנות און ליין. גילי מאמין כי המוותרים - אף פעם לא מצליחים , המצליחים - אף פעם לא מוותרים.

תומר אסא
מנהל תחום שיווק עסקי
פרטנר
בוגר תואר ראשון בתקשורת ממכלת ספיר עם ניסיון של 8 שנים בשיווק ופרסום. התחלתי את דרכי במשרדי פרסום כמנהל לקוח וסופרוויזר ללקוחות פרטיים בעיקר. בשנים האחרונות אני מתמקד בשיווק של שירותים ומוצרים טכנולוגיים לקהל העסקי. כיום, מנהל את תחום השיווק העסקי בקבוצת פרטנר של שירותי תקשורת קווית ושירותי IT ומוביל צוות של מנהלי שיווק עסקי.